BejelentésMezei Virágok Foltvarró Kör Esztergom

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek


Linkek

Bemutatkozás

A „Mezei Virágok” foltvarró szakkör 2009 márciusában kelt életre, azóta működik az Esztergomi Szentgyörgymezői Olvasókörben. A szakkör vezetője: Patakfalviné Jankovics Erika. Az induláskor 13 lelkes foltvarró-jelölt kezdte el a munkát. Néhányan közülük korábban még nem is foglalkoztak varrással. Az indulást megkönnyítendő az Olvasókör két darab varrógépet biztosított azok számára, akik nem rendelkeztek varrógéppel. Az „alkotás” mindig jó hangulatban zajlik. A bemutatkozó kiállításra, 2009. augusztus 20-án került sor. Öt hónap munkájával egy egész termet sikerült megtölteni. Az alkotók szeretettel fogadták a sok gratulációt. Szinte „fürödtek” a dícséretekben. A sikerek után, 2009. októberében Kesztölcre „ vándoroltak” az alkotások, ahol szintén nagy sikert arattak. 2010. októberétől a szakkör három csoporttal működik. A foglalkozásokon, a résztvevők, használati tárgyak (tűpárna, szemüvegtok, tolltartó, papír zsebkendő-tartó, füzetborító, konyhai kiegészítők, párna, táska, neszeszer, mobiltelefon-tartó, összecsukható szatyor, bankkártya-tartó, karácsonyfa-szoknya, karácsonyi díszek, karácsonyi tál, textil karácsonyfa, húsvéti tányéralátét, tojástartó nyuszi, stb.) készítésén keresztül megismerhetik, és elsajátíthatják a foltvarrás alapjait. Büszkék vagyunk a 2010-es Pünkösdi kiállítás és vásáron kapott kiállítói 2.helyezésünkre!!2010. Augusztus 20-án a Szent István napi kiállítás megnyitóján különdíjat vehettünk át ERŐS GÁBOR FIFA asszisztenstől!!! I. csoport (csütötök de. 8-12-ig) II. csoport (csütörtök du. 1/2 5- 1/2 9-ig) III. csoport (szombat de. 9-13-ig) A foglakozásokra sok szeretettel várjuk a foltvarrás iránt érdeklődőket, (Tel.:30/908-45-00, patakfalvi.e@gmail.com).

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Gyenge István [ 2013-10-21 12:12 ]

Tisztelt Cím!

Megszűnt használt-ruha boltunk készletét (egyedileg válogatott szép, színes, mintás ruhák) felajánljuk Önöknek foltvarrás céljára. Több mázsa anyagunk van, ezekből válogatunk, amennyiben érdekli Önöket ajánlatunk.
Kérem válaszoljanak, mert több érdeklődő is van.

Üdvözlettel
Gyenge István
artcopy@freemail.hu
Esztergomi Katalin [ 2013-02-27 22:26 ]

Kedves Csoportvezető!

Szeretném kérdezni, hogy lehet-e újoncként csatlakozni a csoportra?
Nagyon szeretnék foltvarrást tanulni, de egyelőre keresem azt a lehetőséget, ahol tanulhatok.

Ha erre itt van lehetőség, akkor szeretnék érdeklődni a feltételekről (időpont, költségek, eszközök stb.)

Várom válaszát!

Esztergomi KataPUSENYÁKNÉ HAJNALI MÁRIA [ 2011-06-13 20:13 ]

GRATULÁLOK A MUNKÁITOKHOZ ÉS A PÜNKÖSDI VÁSÁRON ELÉRT DÍJHOZ!!! GYÖNYÖRŰEK!!!!
ÉN IS PETCHWÖRKÖZTEM RÉGEN, MÉG DÍJAT IS NYERTEM ITT A VÁSÁRON, CSAK VALAHOGY IDŐ HIÁNYÁBAN HANYAGOLTAM A DOLGOT. MOST LÁTVA EZT A SOK SZÉPET, ISMÉT KEDVET KAPTAM ÉS MEG FOGLAK LÁTOGATNI BENNETEKET.
TOVÁBBI JÓ ÉS SZÉP ÖTLETET KÍVÁNOK, SZERETETTEL
PUSENYÁKNÉ, MARIKA.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!